Search in this Blog

Wednesday, September 23, 2020

Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld en terrorisme

Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld en terrorisme: Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben aangifte gedaan tegen minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid wegens dood door schuld, bedreiging en terrorisme.

Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben aangifte gedaan tegen minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid wegens dood door schuld, bedreiging, fraude en terrorisme. Eerder deden ze aangifte tegen premier Rutte, schrijft het AD. Vader en dochter wilden niet met de krant in gesprek, ‘omdat het AD er alles aan doet om mensen die kritiek hebben op de corona-aanpak weg te zetten als gekkies’.
Pedro en Jade besloten na het politiegeweld bij de demonstratie op het Malieveld op 21 juni in actie te komen. Ze lanceerden de website Doezelfnormaal.nl waar ze de leugens van Rutte openbaren. Op 29 augustus waren ze ook bij de demonstratie in Berlijn.
Op hun website geven Pedro en Jade meer informatie over de aangiftes. Na de ingelaste persconferentie van Rutte op 6 augustus besloten ze aangifte tegen hem te doen. “Deze persconferentie maakte ons duidelijk dat hij met volkomen minachting van de wet beleid aan het doorvoeren was. Beleid dat naar onze stellige mening berust op misleiding en verdraaiing van de feiten.”
Het kan niet zo zijn dat we Rutte aanpakken, en Hugo de Jonge – de uitvoerder van het beleid – buiten schot laten.”
Dood door schuld
Minister De Jonge beweert onder andere dat we met een vaccin beschermd zullen zijn tegen corona. Hierover zeggen Pedro en Jade: “Afgaande op het griepvaccin is dit een volledig uit de lucht gegrepen bewering. Griepgolven komen immers nog steeds onverminderd voor. Daarmee kan hij de maatregelen ook na de komst van een vaccin voortzetten, wanneer blijkt dat mensen nog steeds ‘besmet’ raken met Covid-19. De Jonge kondigt hier dus eventueel permanent maatschappijveranderende en ontwrichtende maatregelen aan, zonder dat hij daar de Tweede Kamer voor hoeft te raadplegen.”
Vader en dochter doen ook aangifte tegen De Jonge wegens dood door schuld door het onthouden van het medicijn HCQ en het dreigen met lockdowns. “Het onthouden van een werkend geneesmiddel zoals HCQ leidt bij Rutte én de Jonge tot dood door schuld, omdat zij iets nalaten – het beschikbaar stellen van een werkend geneesmiddel – wat heeft geleid tot de dood van mensen met Covid-19.”
De aangifte is inmiddels ook uitgebreid met fraude: vervalste testresultaten en aantal afgenomen testen. Daarnaast wil het tweetal aangifte gaan doen tegen minister Grapperhaus wegens de mishandeling van demonstranten.
Je kunt Pedro en Jade hier steunen.

No comments:

Post a Comment