Search in this Blog

Monday, November 6, 2023

Beste Landgenoten. GA ALLEMAAL STEMMEN op 22 November. Hierbij de Link naar de ECHTE KIESWIJZER & aan Tafel , Thierry Baudet van Forum voor Demokratie.

Wil jij ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Kieswijzer ! De stellingen worden vergeleken met het partijprogramma en het stemgedrag op tweede kamermoties die ingebracht zijn over dit onderwerp. https://echtekieswijzer.nl/. We hebben niet bij iedere stelling een passende motie gevonden, dit zullen we duidelijk in de motie informatie bij de betreffende stellingen aangeven. Deze stellingen zullen we dan ook niet opnemen in de berekening van de uitslag op basis van de moties. Aan het einde tonen we twee resultaten. Een eerste op basis van het stemgedrag van de partijen op de gekoppelde moties en de tweede op basis van het verkiezingsprogramma van de partijen. Op deze manier worden de verschillen duidelijk tussen de beloftes in het verkiezingsprogramma en het daadwerkelijke handelen van de betreffende partij.
Het belang van stemmen: Thierry Baudet (FVD) in gesprek bij Café Weltschmerz, https://youtu.be/duf8ttrWfXY?si=0Fc-77ss9DdN8Xbu. Forum voor Democratie, 169K abonnees, 5 nov 2023, 17.805 weergaven • 5 nov 2023 FVD-voorman Thierry Baudet is te gast bij Café Weltschmerz en bespreekt het belang van het stemmen bij de allesbepalende Tweede Kamerverkiezingen op 22 november. Word lid: https://fvd.nl/wordlid ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocra... ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9... Winkelen in de winkel van Forum voor Democratie & van mij, Heel Veel Succes Thierry & Zorg goed voor je Veiligheid, dus laat je niet meer afleiden ! We Hebben jou en FvD hard Nodig om Nederland weer VRIJ te krijgen van de Achterliggende WEF & 20230 Agenda.

No comments:

Post a Comment