Search in this Blog

Friday, March 3, 2017

Introductie aflevering I Arjan Bos & Martijn van Staveren | M002


(Earth Matters) Eindelijk is het zover: Earth Matters TV is een feit! Nu de studio operationeel is, zijn Arjan Bos en Martijn van Staveren de eersten die structureel vier programma's met elkaar gaan presenteren.

Crowd Power
In dit live-programma gaan we met de kracht van de menigte aan het werk. Als mensen zijn we met elkaar verbonden en dat aspect willen we activeren. Kijkers kunnen thema's aandragen waarmee we gaan werken. Met bepaalde oefeningen kunnen we - vanuit respect - invloed uitoefenen op zaken die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Dit gaan we in de uitzending met elkaar bekrachtigen.

Heilige Huisjes
We zien nog geen 1% van de wetenschappelijke realiteit. Nog geen 3% van ons DNA is aangesloten en slechts 5% van onze gedachten zijn bewust. Dat in ogenschouw nemende zijn we allemaal ziende blind en horende doof. Toch zijn er vele rotsvaste overtuigingen in onze samenleving over hoe zaken in elkaar steken en daar wordt liever niet aan getornd. In Heilige Huisjes nemen we met een open houding een breed scala aan rotsvaste overtuigingen onder de loep. Van Egypte tot reïncanatie, van de big bang tot de economie en nog veel meer. Kijk naar Heilige Huisjes en unplug the Matrix!

Fringe Weather Report
Het weer wordt extremer. Steeds vaker zien we grote hoeveelheden vliegtuigstrepen in de lucht en vinden er bijzondere natuurfenomenen plaats. In de uitzending kunnen kijkers hun beelden delen en er iets over vertellen. Ook worden er actuele en historische weeranomaliën uit het nieuws belicht.

Buitenaards Contact
Als vrijspreker deelt Martijn over zijn vele ontmoetingen met een keur aan buitenaardse mensen. Met hem bekijken we het recente nieuws over ufo's en buitenaardsen. Ook kijkers kunnen ervaringen delen in de uitzending. Alles is bespreekbaar. Zowel de meer positieve als de meer negatieve - van euforisch tot traumatisch en alles daar tussenin - ervaringen en verhalen zijn welkom.

Van de aardbeving in Japan tot groene lichtverschijnselen in de wolken bij Groningen; van de Matrix tot het menselijk potentieel en hoe we dat met elkaar kunnen aanboren; van hoe de programma's in elkaar zitten tot de intentie waarmee het wordt gemaakt; en vooral wat jij, de kijker, daarin kunt betekenen. Ook stellen Arjan en Martijn zichzelf voor en vertelt Arjan over het ontstaan van Earth Matters. Dat en nog veel meer is te zien in deze introductie-aflevering.

Wil je bijdragen met een foto, video, verhaal of vraag? Stuur een e-mail naar: arjanenmartijn@earth-matters.nl.

Data van de uitzendingen:




Vrijdag 5-jun, Introductie programma (niet live)
Vrijdag 12-jun Fringe weather report 1 (niet live)
Woensdag 24-jun 20:00 uur Crowd Power 1
Vrijdag 10-jul Heilige Huisjes 1 (niet live)
Vrijdag 31-jul Buitenaards contact 1 (niet live)
Dinsdag 18-aug 20:00 uur Fringe weather report 2
Donderdag 3-sep 20:00 uur Heilige Huisjes 2
Vrijdag 11-sep 20:00 uur Buitenaards contact 2
Dinsdag 15-sep 20:00 uur Crowd Power 2
Maandag 21-sep 20:00 uur Fringe weather report 3
Maandag 12-okt 20:00 uur Heilige Huisjes 3
Donderdag 29-okt 20:00 uur Buitenaards contact 3
Dinsdag 3-nov 20:00 uur Crowd Power 3
Donderdag 12-nov 20:00 uur Fringe weather report 4
Donderdag 26-nov 20:00 uur Heilige Huisjes 4
Donderdag 10-dec 20:00 uur Buitenaards contact 4
Dinsdag 22-dec 20:00 uur Crowd Power 4

Ben je enthousiast over wat we gaan doen? Deel deze video dan met je vrienden, abonneer je op het Youtubekanaal, deel je gedachten hieronder en hou onze nieuwsbrief in de gaten.

Graag tot 24 juni 2017 bij Crowd Power live in de uitzending!

Bron: www.earth-matters.nl

No comments:

Post a Comment