Search in this Blog

Monday, October 19, 2020

ZEITGEIST MOVING FORWARD (Nederlandse Ondertitels)

ZEITGEIST MOVING FORWARD (Nederlandse Ondertitels)

https://youtu.be/_m-NnkbQ4YE , Nederlands Vertaalteam met 180 abonnees, GEABONNEERD

-Klik op het balkje voor Nederlandse ondertiteling. -Meehelpen met vertalen? -Meld je aan op: http://zeitgeistbeweging.nl/nl/node/405

Informatie over film: http://www.zeitgeistmovie.com/

Dit is de officiƫle online (Youtube) release van 'Zeitgeist Moving Forward' door Peter Joseph, Nederlands ondertiteld. Op 15 Januari 2011 werd Zeitgeist Moving Forward uitgebracht en heeft gedraaid in 60 landen, 31 talen, 295 steden en 341 bijeenkomsten. De film staat bekend als de grootste onafhankelijke non-profit film uit de geschiedenis. Dit is een niet-commercieel werk en is gratis online beschikbaar en vrij uitwisselbaar om te downloaden, te posten en te linken, mits er geen uitwisseling van geld plaatsvindt.

Mijn Commentaar : Veel Dank voor dit Uiterst Belangrijke werk. Om dit soort Super Films te Vertalen zodat Alle Nederlanders ervan kunnen leren wat ze nog te leren hebben ! Ik heb deze film gelijk op mijn Blog gezet , http://andalightoflovespiritual.blogspot.com , zodat Iedereen in mijn grote en wereldwijde cirkels van vrienden en volgers ervan mee kunnen genieten. Heel veel succes met dit kanaal, waarop ik me natuurlijk gelijk heb geabonneerd en ook de bel heb aangeklikt & deze film toegevoegd heb aan een flink aantal afspeellijsten op mijn YTubekanaal. Kijk zelf maar :). WWG1WGA.


No comments:

Post a Comment