Search in this Blog

Monday, November 16, 2020

Willem Engel met Nieuws en Info 11 nov 2020

Op Dinsdag 17 November 2020. DEMO vd BOEREN op het Malieveld Den Haag tegen de Omgevingswet.

Op Zondag 16 November 2020 op een Nieuwe Maan in Schorpioen en de 1e dag van de 5e Mayan Maand van de Pauw , “Hoe kan ik mezelf het beste versterken , om 23:50 PM, gedeeltelijk  uitgeschreven door Anne Westenbrink..

Willem Engel met Nieuws en Info , 11 November 2020. LIEFDE, GEDULD en WAARHEID

    Deze video van Willem Engel op het Youtubekanaal van 

    Peter Heine ,met 10,8K abonnees

    Via ZOOM en Facebook-Live het laatste nieuws door Willem Engel. Met o.a. Buitenland, politiek, vaccinaties, nieuwe demonstraties/bijeenkomsten, enz. Deze video en ook alle voorgaande, mag via alle mogelijke kanalen verspreid worden.

    Licentie, Creative Commons-licentie - Naamsvermelding (hergebruik toegestaan)

Deze video had gister, 15 Nov. 2020, 11.807 weergaven op Youtube, is gepubliceerd op 11 nov. 2020, 798 likes en 25 dislikes. 

Nu gedeeld op dit m`n Blog,  “Spiritual Soul Consciousness “en/of “Welcome to a New World “  & op m`n Twitter en FB 

En op mijn YOUTUBEKANAAL , https://www.youtube.com/user/annewest48 

in de Afspeellijsten :

Dutchie`s NL Favorite Video`s

Annes Nieuwsbronnen op YT via PC

Annes New Favorites August 2019 TO NOW

11 Nov.2020. VWS Coronaregels blijven gelden ook na het vaccineren

11 Nov.2020. AD meldt Pfizer Vaccin zou 90 % veilig zijn . Klopt dit ?
6 Nov. Wethouder Hoek, GL. Uitsluitend gevaccineerde bezoekers bij Floriade
In de UK Bill Gates Visits Boris Jonson to Plan a  National Vaccine rollout...

in de US , State Bar Passes Mandatory COVID 19 Vaccination Recommendation

Ottawa Provides Update in Fight against COVID 19.
Receivers of a bridge financing must give the State part of Ownership or cashequivalent.

Europa wil met 2 derde een eigen Veiligheidsraad


Trouw.Tussen 9 Am  en 18 Pm mag je in Griekenland 
niet meer voor de Lol Online.....
 

GGD Brandweer Veiligheidregio Kennemerland 
geeft regels voor St Maarten. 

Jortcast . ³ 277 .Wetenschap te Koop

11 Nov.2020. Willem Engel. Motie Azarkan van "Denk", over  geen Vaccinatieplicht , is  in de 2e Kamer aangenomen met 2 stemmen tegen (van de VVD & D66 )

Za. 14 Nov. 2020. 4 tot 6 Pm Museumplein, Vrouwen voor Vrijheid
Zet je LICHT aan ! 


Za. 14 Nov.2020. ook Demo in Enschede. 
Hart voor Liefde en Waarheid 

Zo. 15 Nov. Vrijheids Demo in Groningen. 
Samen op weg naar Helderheid


Vrijdag 20 Nov. 2020. Landelijk Protest tegen  het Verplicht dragen van Mondkapjes op Scholen


Zaterdag, 21 November op het Malieveld. 
HART VOOR VRIJHEID, 15 tot 18 uur


Heb je deze belangrijke brief al gelezen op 31-10-2020. President Trump & Aartsbisschop, Carlo Maria Vigano`s Brief aan Trump.
Zie wakkeremensenblog.nl 


Laat je niet beetnemen en/of manipuleren mee te gaan in de dirty tricks van de Nieuwe Wereld Orde ! 
Bill Gates & Soros are behind it ! 


Abonneer je op en Doneer aan Lichtwerkers en Lightwarriors zoals Sheldon & Coleen Nidle van Paoweb.com en help hen & mij & mijn keniase vrienden deze ellendige periode te overleven ! 
Https://Paypal.Me/Anne489
Zie https://about.me/annewestenbrink 
& Meldt je aan voor een Astroconsult ! 


Willem Engel vertelde o.a. in de hier gedeelde video :  Wij gaan een rechtszaak tegen de PCR test houden, want die is aboluut Frauduleus. Dat gebeurt ook in de VS, Italie en Duitsland. Volgens mij worden de teststraten uiteindelijk ook de plekken waar gevaccineerd gaat worden. (Anne : er zijn zelfs teststraten waar hotels naast worden gebouwd om mensen in quarantaine te zetten zodra ze positief testen.)

In Engeland gaan ze al het testen verplichten en de druk op vaccineren wordt steeds sterker.

Als je al geen mondkapje draagt heb je het sterkste wapen in handen , je Glimlach :) . Probeer naar iedereen te glimlachen, ook naar degenen die wel een mondkapje dragen.

Probeer je activisme uit te dragen op een hele leuke manier (via teksten op kleding etc) en blijf sociaal. Blijf gewoon normaal doen.

Hier in mijn kring in Rotterdam zie je al bijna geen mondkapjes en geven we elkaar gewoon een hand. Als we dat gwoon gaan doen dan gebeurt dat. Vier ook gewoon St.Klaas en kerst met je familie

Op 16min. Even Heel Positief nieuws , Wij en Rob Elens willen een lijst maken van alle Huisartsenpraktijken die geen vaccins gaan pushen. Probeer Niet jezelf te laten pushen om een soort drugsdealer van de overheid te gaan worden. Dus dat zijn de veilige praktijken die het gewoon voor jouw gezondheid doen en niet voor de farmaceutische industrie.

We gaan ook steeds meer over naar Netwerken als MeWe en Telegram. Maar zorg dat er ook info naar de gewone netwerken toe blijft gaan. En verder... we moeten gewoon steeds meer naar zelfvoorziening toe. Er zijn al steeds meer mensen die er rekening mee houden dat we gedeeltelijk offline zullen (moeten) gaan en dus ook zorgen voor voedsel, geld en ruilmiddelen en dat iedereen gewoon de waarheid kan krijgen via tijdschriften als “gezond verstand”. En misschien moeten we ook wel gewoon weer terug in de technologie & moeten we Radiostations opzetten en Buurtraden enzo. Zodat we elkaar kunnen blijven spreken , mochten de communicatiemiddelen beperkt worden

Ook moeten we met Tom Zwitser (BlueTube) kijken naar alternatieven voor Youtube. Je hebt al Bitchute en BrandnewTube..

We moeten heel veel info gaan overzetten naar die nieuwe platformen..

Even over waar Viruswaarheid over gaat. Realiseer je dat je dat alleen maar kan als je daarin meegaat. Wij staan voor Liefde en Waarheid en/of Liefde en Eenheid, Liefde en Geduld …

We zijn maatschappelijk actief. Hebben het bijv. over Vrijheid en de GGZ, houden Acties op Scholen, Demonstraties ..

We willen Liefde weer terug brengen in de maatschappij. Terug naar een Waardig gestuurde Maatschappij. We proberen ook Rechtvaardigheid terug te brengen naar de maatschappij. Dat is geen geringe klus en dat gaat nog een hele tijd duren.

Er is heel veel Corruptie in de Rechtorde. Door rechtszaken aan te spannen en aangiftes te doen, door dingen aan te kaarten & door de website “Bestuurlijk geweld”, zijn we daarin actief.

Kom naar voren als whistleblower als je in de Zorg of in de wetenschap tegen dingen aanloopt als het gesjoemel met cijfers , dat er geld wordt verdiend met het bezet houden van bedden met Coronapatienten en aan het Vaccins uitgeven en gebruiken als arts etc … Wij hebben inmiddels een heel team van jornalisten die ervoor kunnen zorgen dat je dat anoniem kunt doen.

Als laatste , het nut van HCQ (Malariamiddel ) is nu echt een gewonnen zaak. Het is helemaal bewezen te werken met dubbelblind onderzoeken etc. De IVR is laag . Deze beide mag je ook steeds blijven herhalen , IVR is 0,23 % boven de 70 jaar en 0,05 procent onder de 70 jaar. Dat betekent dat het in de orde van een griep zit. Dat is essentieel voor waar we nu mee bezig zijn de IVR . Dan krijgen we nog Lijst A, de Vaccins & de Mondkapjes , Dus er is nog genoeg werk aan de winkel. Wat jullie kunnen doen is bewijzen verzamelen. Blijf mensen konfronteren met de Waarheid. Blijf in Liefde en Verenig je !





No comments:

Post a Comment